BILTVATTBILTVATT
BILTVATT
BILTVATT

TVÄTTSERVICE

För att öka på servicen erbjuder jag nu tvättservice, Du har nu möjlighet att lämna in Din bil och få den rengjord på ett skonsamt och grundligt sätt. Bara väl utprovade produkter används.

Min handtvätt innehåller:

1. Fälgar rengörs med en produkt som är specielltframtagen till just det och fungerar på alla olika typer av hjul, både kromade och vanliga aluminiumfälgar.
2. Avfettning av kaross och dörrgångar,flera olika avfettningsmedel används för att lösa olika smuts, som tex. saltavlagringar, tjärfläckar och insekter m.m.
3. Avspolning med mycket vatten, viktigt eftersom det annars finns risk att lacken repas vid den efterföljande svampningen.
4. Svampning för hand på kaross och i dörrgångar med schampoo som innehåller vax. Ger glans och ett skydd som räcker till det är dags för nästa tvätt, vaxtillsatsen är bra för att tex. undvika att insekter fastnar på lacken. OBS! Ny svamp används till varje bil för att inte riskera att repa lacken.
5. Avspolning med vatten.
6. Torkning med skonsam silikonskrapa och efterföljande finputs med mjuk microfiberduk. Tryckluft används för att trycka fram vattenrester ur lister m.m.
Tillval:

Clay-ytbehandling, den innebär en mekanisk behandling med en lera som tar bort nedfall och andra föroreningar som inte går att fåbort med vanlig tvätt.
Tex. de bruna fläckarna som brukar visa sig längst ner på karossidorna. De små rostfläckarna bildas när metallpartiklar från dubbdäcken blandas med saltslask och oxiderar på ytan. Bästa sättet att undvika flygrost är att rengöra bilen ofta.
För att testa om behandlingen behövs kan Du känna med handflatan över lacken när den är blöt. Lacken ska kännas helt slät om den är ren.
 
biltvatt1biltvatt1
biltvatt
biltvatt
Priser
Handtvätt kostar 350 kr på en normalstor bil ex. Volvo V70.
Clay-ytbehandling kostar 350 kr för normalstorbil.
 
Naturligvis går det bra att betala med kort.
Det finns också möjlighet att teckna ett bilvårdskonto, då får Du en faktura en gång i månaden och slipper betala vid varje enskild tvätt.
Är Din bil Ditec-behandlad? då lämnar jag rabatt, hör av Dig om pris på Din bil.