DITEC LACKKONSERVERING®

Om Lackkonservering

DITEC® lackkonservering är ett komplett långtidsverkande lackskyddssystem för nya eller nyare bilar. DITEC® är väl beprövat sedan 70-talet och är testat av Statens provningsanstalt. DITEC® utföres endast av utbildade yrkesmän. Alla produkter är av högsta klass –helt silikonfria. Med DITEC® lackkonservering behöver bilen aldrig mer vaxas.

5-stegsbehandling

Den första grundbehandlingen utförs i 5 steg och är en noggrant utprovad metod där arbetsmomenten består av en grundlig tvätt, en förrengöring, djuprengöring, aktivering och slutligen konservering. Konserveringskemikalierna är polymerbaserade utan några som helst silikoner eller vaxer. Det innebär att det inte är några problem vid t ex omlackering. Kemikalierna förstärker och förseglar lacken, rostskyddar och bevarar glansen. För underhåll av skyddet utförs vid behov ( rekommenderat intervall är 18 månader ) förnyelse av toppskiktet, sk Topcoat-behandling. Arbetet tar ett dygn från morgon till morgon, lånebil ingår. 

Utökad lackgaranti

Alla Ditecbehandlade bilar innefattas av Svenska Ditec AB:s utökade lackgaranti vilket är ett komplement till nybilsgarantin. Läs mer här

Det här ingår:

  • Tvätt i flera steg, kemiskt och med en speciell lera.
  • Maskering av plast och gummilister.
  • Glanshöjande och rengörande polering. Har Din bil repor kan Du välja till extra polering.
  • Bättring av stenskott( om bättringsfärg medtages)
  • Lackonservering läggs på alla lackerade ytor i två steg, även i dörrgångar.
  • Fönsterputs

Priset

Varierar beroende av storlek på bilen. Från 4995 kr inkl.moms.